Keramičarski Radovi

https://euroinstalacije.hr/wp-content/uploads/2023/03/tiles-livingroom.jpeg

Keramičke Pločice

Keramičke pločice sastavni su dio čovjekove svakodnevice već tisućama godina.

Keramičke pločice i danas se javljaju kao najčešće korišteni proizvod za oblaganje zidova i podova. Zbog jednostavnosti održavanja i čišćenja, keramičke pločice najbolji su i najjeftiniji način za uređenje zidova i podova u stanovima, kućama, terasama, balkonima, poslovnim prostorima, a da pritom atraktivnošću nimalo ne zaostaju za drugim materijalima.

Osim što su mogućnosti estetskog oblikovanja pločicama zbog današnjih naprednih tehnologija nadmašile sva očekivanja, kvaliteta i funkcionalnost nimalo ne zaostaju.

Za olakšano, ubrzano i kvalitetno izvođenje keramičarskih radova, vrlo je važan izbor visokokvalitetnih ljepila i masa za fugiranje, kao i upotreba hidroizolacije, stoga je vrlo važno taj posao prepustiti stručnjacima.

Prije početka keramičarskih radova potrebno je provjeriti i voditi računa o slijedećem:

• Vrstama podloge i svojstvima keramike
• Izboru odgovarajućeg materijala
• Pripremi podloge
• Primjeni

Radovi koji uključuju kvalitetno postavljanje keramike:

• Izravnavanje
• Impregnacija
• Hidroizolacija
• Fugiranje

Zašto koristiti keramiku?

Keramičke pločice lako se čiste i održavaju. 91% vlasnika kuća slaže se da su keramičke pločice vrsta poda koja se najlakše čisti.

Keramika je izdržljiv materijal koji traje godinama bezoštećenja. 83% vlasnika kuća slaže se da su keramičke pločice najizdržljivija dostupna opcija za podove.

Keramičke pločice dolaze u širokoj paleti boja, tekstura i uzoraka. 76% vlasnika kuća slaže se da keramičke pločice nude najveći izbor mogućnosti dizajna.

Keramičke pločice odlična su investicija u vrijednost vašeg doma jer mogu povećati njegovu preprodajnu vrijednost do 3%. 72% agenata za nekretnine preporuča postavljanje keramičkih pločica.

Obračun se vrši po m2. Normativi utroška materijala i normativi vremena izrade odnose se na m2 izvršenog oblaganja.
Površine od 0,50 m2 koje se ne oblažu a oko kojih se vrši oblaganje ne odbijaju se od površine.
Normativom vremena su obuhvaćni svi pomoćni radovi potrebni za kompletno izvođenje, rad u svim prostorijama bez obzira na veličinu, i prijenos materijala.
Zbog individualnosti svakog prostora, okvirnu ponudu moguće je sastaviti nakon dostavljenih fotografija prostora za izvođenje radova, a konačna pponuda se daje isključivo prilikom uvida u stvarnu situaciju.

Kontaktirajte nas da biste dobili ponudu

Kontaktirajte nas da biste dobili ponudu

Kontaktirajte nas

+385 91 55 22 848
euroinstalacije1@gmail.com
Posavska 53, 44272 Lekenik