Centralno i Podno Grijanje

https://euroinstalacije.hr/wp-content/uploads/2023/03/central-heating.jpg

Centralno Grijanje

Naš posao na području instalacije grijanja osigurava nesmetan i pouzdan rad sustava centralnog grijanja i kada su najhladniji zimski dani.

Postavljamo, održavamo i popravljamo sustave za centralno grijanje koji proizvode toplinsku energiju pomoću različitih energenata.

Podno Grijanje

Podno grijanje je pojam estetskog i komfornog načina grijanja - bez cirkulacije prašine i suhog zraka. Ne zauzima prostor, ne zahtijeva postavljanje radijatora, a toplinu predaje izravno okolini.

Podno je grijanje zdravstveno prihvatljivije i ekonomičnije od klasičnog radijatorskog grijanja.

Podno grijanje zahtijeva puno manje energije za zagrijavanje prostora, jer sustav podnog grijanja koji radi na temperaturama do maksimalno 30 C° ugodno zagrije prostor, dok je klasičnom grijanju za postizanje iste temperature u identičnim uvjetima, potrebno gotovo dvostruko više energije (klasično centralno grijanje, temperaturu vode u radijatorima zagrijava najmanje od 60 C°).

Podno je grijanje bez većih problema moguće i naknadno ugraditi (prilikom adaptacija stambenih prostora), pod uvjetom da su zadovoljeni minimalni zahtjevi za prostorom.

https://euroinstalacije.hr/wp-content/uploads/2023/03/floor-heating2.webp

Kontaktirajte nas da biste dobili ponudu

Kontaktirajte nas da biste dobili ponudu

Kontaktirajte nas

+385 91 55 22 848
euroinstalacije1@gmail.com
Posavska 53, 44272 Lekenik