Kupaonice

https://euroinstalacije.hr/wp-content/uploads/2018/10/inner_service_03.jpg

Adaptacija Kupaonica

Adaptacija kupaonice jedan je od najzahtjevnijih i najkompliciranijih radova pri uređenju doma.

Prostorija čija je nekadašnja funkcija bila pružiti osnovne higijenske uvjete, danas, u užurbanoj i stresnoj svakodnevici, sve se više približava dnevnom boravku i spavaćoj sobi, djelomično preuzimajući njihove funkcije, i transformira se u intimnu zonu koja mora biti funkcionalna i lijepa, ali i opravdati funkcionalnost.

Zbog činjenice da kupaonice ne preuređujemo često i da kupaonske elemente ne možemo jednostavno zamijeniti, preuređenju treba pristupiti ozbiljno.

ŠTO RADIMO?Nudimo vrhunske usluge
renoviranja kupaonica

Više od 80% vlasnika kuća se odlučuje renovirati svoju kupaonicu.

Domovi s renoviranim kupaonicama prodaju se po 10% većoj cijeni od domova sa zastarjelim kupaonicama.

78% vlasnika kuća izjavilo je da osjećaju veliki osjećaj zadovoljstva nakon renovacije kupaonice.

38% vlasnika kuća renovira svoju kupaonicu kako bi povećali prodajnu cijenu svog doma


Bez obzira na trenutačno stanje vaše kupaonice, odluka o vrsti i njezinoj poziciji u domu ovisi o potrebama ukućana te prostornim i financijskim mogućnostima. Govorimo li o održavanju, neke dijelove instalacija, prvenstveno sifone, mrežice na slavini i slično poželjno je obnoviti i zamijeniti već nakon pet, a riječ je o dijelovima koji se mogu servisirati i bez većih radova. Iako je teško odrediti razdoblje trajanja kupaonice, kompletno preuređenje trebalo bi napraviti nakon maksimalno 20- ak godina, osim ako u međuvremenu ne bude većih puknuća pločica ili instalacija.
https://euroinstalacije.hr/wp-content/uploads/2018/09/post_08.jpg
https://euroinstalacije.hr/wp-content/uploads/2018/10/portfolio_07.jpg
Kupaonica je prilično nezahvalna prostorija za adaptaciju zbog toga što se ne može preurediti samo jedan dio, osim kada je riječ o zamjeni namještaja. Svaki drugi popravak zahtijeva određene radove, poput rušenja ili bušenja zidova, pa se uz bilo koju sanaciju može napraviti i cijela adaptacija. Puknuće cijevi povlači i dizanje ili odvajanje pločica, a najčešće se više ne može naći isti tip pločica koje su bile prije radova, što znači potpunu izmjenu. Izmjena kade, ako je ugrađena ili ako je tuš kabina, također podrazumijeva i neke građevinske radove, što otvara priliku za adaptaciju.
Bitno je da u kupaonici imate mjesta za slobodno kretanje i spremanje stvari, a da se pritom ne sudarate sa zahodskom školjkom, radijatorom, umivaonikom ili perilicom. Također je potrebno razmisliti i o rasporedu, odnosno o tome jesu li svi elementi na pravom mjestu.
https://euroinstalacije.hr/wp-content/uploads/2018/10/portfolio_09.jpg

Kontaktirajte nas da biste dobili ponudu

Kontaktirajte nas da biste dobili ponudu

Kontaktirajte nas

+385 91 55 22 848
euroinstalacije1@gmail.com
Posavska 53, 44272 Lekenik